De mogelijkheden zijn eindeloos

Er is veel mogelijk in maatwerk. Kunt u uw wensen niet kwijt in de berekening op deze website dan houdt dat niet altijd in we het niet kunnen maken. Stuur je aanvraag met tekening (of schets) naar maatwerk@nesling.nl en we laten z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn echter beperkingen
Er zijn ook grenzen aan wat we kunnen en willen maken. Houd rekening met de volgende grenzen:

Coolfit Schaduwdoek
De maximale lengte van een zijde is 6,0 meter. Langer is wel mogelijk indien we een extra bevestigingspunt op deze zijde aanbrengen. Stuur ons een tekening van de gewenste afmetingen en we zullen beoordelen of dit haalbaar is.
Schaduwdoeken groter dan 300cm hebben een extra naad.

Dreamsail Schaduwdoek
De maximale lengte van een zijde is 5,0 meter. Omdat het waterdichte doek geen wind doorlaat is het niet verantwoord het doek groter te maken. Een zijde tot maximaal 7,0m is mogelijk wanneer de overige zijden kleiner zijn. Neem hiervoor contact met ons op.
Schaduwdoeken groter dan 300cm hebben een extra naad.

Coolfit Rolgordijn
De maximale breedte van het rolgordijn is 2,96 meter. Let op: dit is de breedte incl. ophangsysteem. Het doek is aan weerszijden 3cm smaller dan de ophangset. De maximale hoogte (uitval) is 2,50 meter.

Coolfit Harmonicadoek
De maximale breedte is 4 meter. De maximale lengte(uitval) 6 meter. Het harmonicadoek kan enkel uitgevoerd worden in waterdoorlatende Coolfit HDPE stof. Bij een breedte tot en met 2,39 meter wordt het doek gemonteerd op 2 RVS staal kabels Bij een breedte van 2,40 meter tot en met 3,29 meter wordt het doek gemonteerd op 3 RVS staalkabels. Bij een breedte vanaf 3,30 meter tot 4 meter wordt het doek gemonteerd op 4 RVS staalkabels

Let op: op het maatwerk geldt een tolerantie in de maat van +- 3%. De stof is namelijk van stretchmateriaal.

 

 

Werkwijze

  • Kies het Nesling product wat je op maat wilt laten maken
  • Vul de maten in. Houd daarbij rekening met evt. benodigde ruimte voor bevestiging van je maatwerk doek. De maten die je invult zijn voor ons de maatvoering van het doek zelf.
  • Kies voor de button bestellen om de betaling te regelen
  • Na betaling ontvang je een bevestiging met daarin het door jou gewenste maatwerk doek met maatvoering
  • Een dag voordat we het doek bij je thuisbezorgen sturen we je hiervan een bevestiging. Wij versturen onze pakketten via DPD pakketservice. Je ontvangt op de dag van bezorging een mail met een bezorgtijd. Mocht dit niet uitkomen dan kun je dat aangeven en een nieuwe bezorg dag afstemmen.